Modele fulgi de zapada de colorat

. Ai de returnat un produs Fashion Days si nu vrei sa astepti Curierul? Fiind o perioada aglomerata pentru curieri, RETURNEAZA IMEDIAT IN OFICIILE POSTALE. 1. intra in contul Tau si Acceseaza sectienne Retururi – Retur Nou. Selecteaza comanda si produsul * pe care vrei sa il returnezi si motivul returului. 2. selecteaza apoi Oficiul postal la Care VEI returna produsul. 3. selecteaza metoda de Plata: banii inapoi in CONT bancar sau voucher de cumparaturi. 4. Dupa inregistrarea cererii de retour prin Oficiile postale, ITI vom trimite pin e-mail detaliile cu urmatorii PASI si numarul AWB.

5. apoi ajungi in Oficiul postal selectAt si sa Predai produsul Ambalat corespunzator. 6. Predarea coletului se face la ghiseul dédiéà eMAG & Fashion Days pe baza AWB-ului primit PE e-mail. Nu UITA Deci sa ai la tine numarul de AWB trimis PE e-mail pentru a-l Comunica reprezentantului postal. 7. Dupa ce Predai coletul Oficiului postal, te vom Tine la curent prin e-mail cu privire la statusul returului Tau. FII fara grija, te vom anunta in momentul in care returul Tau ajunge in depozit.

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, ITI vom spune daca toate conditiile de retour au fost indeplinite. Ulterior, VEI fi notifications in momentul in care ITI restituim Suma echivalenta returului Tau. Trebuie sa stii: un formulaire de retour este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse DIN comenzi diferite, va trebui sa reiei procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata. * returul la Posta este valabil pentru HeFormulaires cu un singur produs, dintr-o comanda. Comenzile pot fi ridicate si DIN showroom-urile eMAG, exceptand showroom Baneasa. Livrarea este GRATUITA peste 150 lei. Pentru comenzile Sub aceasta valoare, se percepe o taxons de 7,99. Coletele vor fi livrate prin intermediul unuia dintre curierii nostri (DPD/fan curier/Cargus/Sameday). Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 199 Lei. Pentru comenzile Sub 199 Lei se aplica o taxons de transport de 15 Lei.

ITI putem trimite coletul si intr-un Punct de livrare DIN Apropierea ta. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei. Pentru comenzile Sub aceasta valoare, se percepe o taxons de 7,99. Plati Fashion Days ITI ofera posibilitatea de a alege ce metoda de Plata TI se potriveste. Poti utiliza una dintre urmatoarele metode: Vezi mai jos intervalele disponibile. OData ajuns à la caisse, le VEI putea Selecta pentru livrare. Utilizatorii neinregistrati pot Salva doar 5 produse favori.

— Posted on February 19, 2019 at 1:41 pm by